SirFm

Tam Versiyon: Sirfm Sakinlerine......
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

GULUM

[CENTER]

merhaba sirfm forum sakinleri....;

Ben burdan öncelikle forum sayfamızı eski haline getiren ve halada getirmeye calısan sevgili ömer ,husumaho ve cash arkadaslarımıza tesekkür ediyorum ve emeklerine saglik diyorum....
Ayrıca tekrar üyeliğini yenileyen bizlerle hala beraber olan üyelerimizin hepsinede ayrı ayrı tesekkür ediyorum...umarım yeni forum sayfamızla beraber katılımlarınızla dahada güzellesecek formumuzda
hoş ,eglenceli ve bilgi alış verisi ile iyi bi zaman gecirmeniz dilegi ile....
hepinize tekrar hos geldiniiz

selam ve muhabbetle....

[CENTER][/CENTER][CENTER]
[B]

aleykümselam ellerine sağlık

dj-hüzün

MERHABA DOSTLUĞUN KÖPRÜSÜ
BEN ÖNCELİKLE SIRFME EMEK HARCAYAN YÜREĞİNİ KATAN ÖMER ABİME VE SIRFM AİLESİNE TEŞEKÜR EDİYORUM.AYRICA BİZLERLE DUYGU,DÜŞÜNCE VE BİLGİLERİNİ KATAN TÜM CAN DOSTLARINA ,MÜZİK,EĞLENCE,BİLGİ VE DOSTLUKLARA VESİLE OLAN SIRFM AİLESİNE HOŞ GELDİNİZ DİYORUM....SAYGILAR....
DJ_HÜZÜN

yagmur

A.Selam raanacimm emegine saglik:mucuk:gel

Selam Sirfm Ailesi...

Öncelikle  Sevgili Ömer abim ve emegi gecen arkadaslarimi cani gönülden kutlarim ve tesekkürlerimi bildirim.. ben sunu bildirmek istiyorumm sizlere  yaklasik sirfmde 1 yilimiz gecdi  güzel dostuklar ve arkadasliklar kazandikk halada kazanmaya devam edecegizz  mutluyuz sirfm ailesinde mutluda kalmaya devam edecezSmile)basarilarinin devamini dilerken ben burdan yani sirfmde emek veren arkadaslarima sizlerin karsisinda 1 buket gül taktim etmek istiyorum tabiki kabul ederlerseSmile)

DOSLUK BURDA YANİ SİRFMDE TEBRİKLERRR...
Sevgili Ömer Kardesime başta olmak üzere bu formu düzenliyen Arkadaslarima çandan
Tesekür Ederim...
Saygilarimla....

elaa

forum sayfası daha kapsamlı ve daha güzel olmus...emeği gecen herkese yürekten tesekkürler diyorum....Güzel  ve faydalı bilgiler paylasmak,anlamlı muhabbetlerde buluşmak dileğiyle....saygılar.....
Referans URL