SirFm

Tam Versiyon: forum nedir...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

mccetinmc

Forum Elektronik ortamda yaratılmış bir tartışma platformu ve paylaşım sistemidir. Forum alanına girildikten sonra ilgili kategori seçilir ve bu kategori bağlı olarak;
   * Yeni bir konu başlığı yaratılır. Yaratılan konu başlığına diğer kullanıcılar yorumlarını (cevaplarını) yazarak fikirlerini beyan ederler.
   * Hali hazırda bulunan bir konu başlığı veya tartışma konusu üzerinde fikirlerinizi sunabilir. Yada o konu hakkındaki düşüncelerinizi sunabilirsiniz.
   * Merak ettiginiz ve yardım beklediginiz sorularınızı foruma sorabilirsiniz.

elaa

forum bilgi alışverişinde son derece faydalı bir ortam hazırlıyor...bu güzel acıklama için teşekkürler abi emeğine sağlık Smile

mccetinmc

Kardeşim diger FORUM NEDİR başlıklı konu daha detaylıdır.Tavsiye ederim okumani..

omeray9

Emegine saglik cetin paylasim icin tskler evet forum bir paylasim platformudur ve burada gerekli herseyi paylasir bulabilir yada ekleyebiliriz .......Smile

ENSAR

Paylaşmak güzeldir bunu bizlere saglayanlara yürekten tsk Smile

paylaşimin icin tsk abi Smile
emeğine sağlık abi teşekkürler.

elaa

ben diğerinide okudum abi okunuları ilgili bir forumcu olarak takip ediyorum Smile
emeğine sağlık abi... gerçekten ben bu forumdan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum... herkese teşekkür ederim... tekrar teşekkürler abi...
Referans URL