buyurun tanısalım arkadaslarr ben mersin den yavuz sevecen sempatik sıcak kanlı kişiligim var hobilerim ise 12 yıldır futbol oynuyorum ve halada oynuyorum dier tutkunlugum ise deniz yüzmeyi cok seviyorum cok sukurr cokda guzel yüzücügülüm var hentbol voleybol boş zamanlarımda ugrastıgım dier spor alanıma giriyo işde ben buyum sizleride tanımak ısterım gercı tanımıyorumda formda tanımak bı baska guzellik ELaa yı tanıdım formda da tanıdım hadi sizleri beklıyorum yazın bişiler cvplarınızı beklıyorum

Merhaba bende Ankara'dan katılıyorum Sayın Ömeray ,Sayın Z.ulusoy yakın doslarımdır.
işten vakit yok fırsat oldukça sizlere katılmaya çalışıyorum.
saygılar bizden...
bende sizleri tanıdıma menmun oldum rana vede omron arkadaslarım raana ayrıca senı tanıdım biliom uyuzun tekisin benim gibi emmee iyisinde buarada Hm

ben memnun olmadım yavuz ama ne yapim forumun hatrına sana katlanıyom

bende elaa ankaradan katılıyorum......
slm arkadaslar ben istanbulda oturan garibanin biriyim..Adim üstünde selocan yasim 12.5 neyle meskul olurum ha futbolu severim bide internette dolanmayi )) onun haricinde yaptigim bir sey varmi vardir illaki simdilik aklima gelmiyor gelince tekrar yazrim ha bide gezmeye bayilirim firsat buldukca yada biri davet ederse gider gezerim davet beles oluyorya o bakimdan ))) simdilik yeter bu kadar
selo oyoy cok üzüldüm yagaribanmis

gezmeyi cok severmis bende cok severim

seni gezmeye götürüyüm diyecem am yan daha 12.5 olmaz hapise attarlar beni

belki birgün büyürsen seninle bir cay ice biliriz dersem sakin inanma

slm can dostları sizlerle aynı yerde bulunmak gerçekten güzel bende hüzün hataydan umarım dostluk köprüsünü aramıza kuran sırfm bizi yürekten dostluklara kilitler.seleşum,yavuzum ve narçiçeğim ii ki sizi tanımışım

hmm...seleşummmm

sen 12.mi olamaz yaaaaa benden büyük olmana dayanamam hehehehe..

yürekten sevgiler