SirFm

Tam Versiyon: merhaba arkadaslar:)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
buyurun tanısalım  arkadaslarr  ben mersin den yavuz sevecen sempatik sıcak  kanlı  kişiligim var hobilerim ise 12 yıldır futbol oynuyorum ve halada  oynuyorum dier tutkunlugum ise deniz yüzmeyi cok seviyorum cok sukurr  cokda  guzel yüzücügülüm var  hentbol voleybol boş zamanlarımda ugrastıgım dier spor alanıma  giriyo işde ben buyum  sizleride  tanımak ısterım gercı tanımıyorumda  formda  tanımak bı baska  guzellik ELaa  yı tanıdım formda da  tanıdım hadi sizleri beklıyorum yazın bişiler cvplarınızı  beklıyorumBig GrinBig Grin

GULUM

merhaba yavuzhan arkadasım;
seni tanıdık ve tanımaktan son derece memmun olduk ..Smilebu ayrıntılı tanıtım içinde ayrıca tşkler...  

bende kısaca burdan kenidim tanıtayım,gerci tanımayan azdır ama   
Bende istanbuldan katılıyorum ,arastırmayı,ve kitap okumayı severim...nette gezmek hobimdir...
burda bu sirfm forumda olmaktan siz sevgili dostalrimla paylasımlarda bulunmaktan mutlu ve bahtiyarim...  sanırım yeteri kadar tanıdınız beni arkadaslar....
eeee sira kimde hadi tek tek herkes tanitsin kendini kaynasalım....  
Merhaba bende Ankara'dan katılıyorum Sayın Ömeray ,Sayın Z.ulusoy yakın doslarımdır.
işten vakit yok  fırsat oldukça sizlere katılmaya çalışıyorum.
saygılar bizden...
bende sizleri tanıdıma menmun oldum rana  vede  omron arkadaslarım raana  ayrıca senı tanıdım biliom uyuzun  tekisin benim gibi emmee  iyisinde  buarada Hm Big Grin

elaa

ben memnun olmadım yavuz ama ne yapim forumun hatrına sana katlanıyom bende elaa ankaradan katılıyorum......
bızde benden  menmun olmayanlarla bende menmun olmadım formun   hatrı ıcın  birinci sen oldun iicin  hatrına katılıyorum şayet birinci olmasaydın hele ben hic menmun olmazdım Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ENSAR

slm arkadaslar ben istanbulda oturan garibanin biriyim..Adim üstünde selocan yasim 12.5  neyle meskul olurum ha futbolu severim bide internette dolanmayi )) onun haricinde yaptigim bir sey varmi vardir illaki simdilik aklima gelmiyor gelince tekrar yazrim ha bide gezmeye bayilirim firsat buldukca yada biri davet ederse gider gezerim davet beles oluyorya o bakimdan ))) simdilik yeter bu kadar
selo oyoy cok üzüldüm yagaribanmis  gezmeyi cok severmis bende cok severim  seni gezmeye götürüyüm diyecem am yan daha 12.5 olmaz hapise attarlar beni    belki birgün büyürsen seninle bir cay ice biliriz dersem sakin inanma
narcicegi vede selocan arkadaslarım sızler   büyüyün sizleri luna parka  carpışan otomobillere  bindircem Big GrinBig GrinBig Grin bunee yaa  biri cocuk mahsumiyetiyle  kendını tanıtıyo dieride  gezmeden bahsedio  hele ikinizde   buyuyun ben  zileri luna parka  goturcem elmali sekerde  alcam Big GrinBig Grin  Big GrinBig Grin

dj-hüzün

slm can dostları sizlerle aynı yerde bulunmak gerçekten güzel bende hüzün hataydan umarım dostluk köprüsünü aramıza kuran sırfm bizi yürekten dostluklara kilitler.seleşum,yavuzum ve narçiçeğim ii ki sizi tanımışım   hmm...seleşummmm  sen 12.mi olamaz yaaaaa benden büyük olmana dayanamam hehehehe..  yürekten sevgiler     
Sayfa: 1 2
Referans URL