mccetinmc
04-28-2008, 03:50 AM
Degerli arkadaslarım......
Ben ''mccetinmc'' nickli Murat CETİN......
23.11.2006 tarihinde katılmış oldugum Kayit Olmadan Linki Göremezsiniz. Lütfen Linki Görebilmek Için Kayit Olun. sayfamızdan bazi özel ve aile ici sebeplerimden dolayı ayrılma kararı aldım.Umarım bu kararım aksi bir sekilde anımsanmaz.Biliyorum ki sizlerle bu link üzerinde zaman geldi agladık , zaman geldi güldük eglendik.Neticede zaman bu zamana kadar geldi.......
Eger ki bir arkadasımın bilerek veya bilmeyerek kalbini kırdımsa ÖZÜR DİLİYORUM.
işte hayat bu olsa gerek....
Zaman geldi bir cok iyi/kötü durumlarımızı paylaşabildik.(sanıyorum)
Bundan sonrada bir adım ileri seklinde faydam olacaksa her zaman hazır oldugumu zaten biliyorsunuz.
Ayrıca , sizler icin vermeye calıstıgım tüm emeklerim icin sizlere HAKKIM HELALDİR..
Sizlerdende ricam budur....İyi veya kötü durumlarım icin sizlerde HAKKINIZI HELAL EDİNİZ...
Hepimiz biliriz...KUL HAKKI en önemli dünyevi hallerden birisidir....
Yayınımda bahsettigim gibi HER SEY GÖNLÜNÜZÜN GÜZELLİGİNDE OLSUN....
KENDİNİZE SAGLIKLI , MUTLU , HAYIRLI BAKINIZ.....
.................. ALLAHAISMARLADIK...........HOŞCAKALINIZ.................
Ben ''mccetinmc'' nickli Murat CETİN......
23.11.2006 tarihinde katılmış oldugum Kayit Olmadan Linki Göremezsiniz. Lütfen Linki Görebilmek Için Kayit Olun. sayfamızdan bazi özel ve aile ici sebeplerimden dolayı ayrılma kararı aldım.Umarım bu kararım aksi bir sekilde anımsanmaz.Biliyorum ki sizlerle bu link üzerinde zaman geldi agladık , zaman geldi güldük eglendik.Neticede zaman bu zamana kadar geldi.......
Eger ki bir arkadasımın bilerek veya bilmeyerek kalbini kırdımsa ÖZÜR DİLİYORUM.
işte hayat bu olsa gerek....
Zaman geldi bir cok iyi/kötü durumlarımızı paylaşabildik.(sanıyorum)
Bundan sonrada bir adım ileri seklinde faydam olacaksa her zaman hazır oldugumu zaten biliyorsunuz.
Ayrıca , sizler icin vermeye calıstıgım tüm emeklerim icin sizlere HAKKIM HELALDİR..
Sizlerdende ricam budur....İyi veya kötü durumlarım icin sizlerde HAKKINIZI HELAL EDİNİZ...
Hepimiz biliriz...KUL HAKKI en önemli dünyevi hallerden birisidir....
Yayınımda bahsettigim gibi HER SEY GÖNLÜNÜZÜN GÜZELLİGİNDE OLSUN....
KENDİNİZE SAGLIKLI , MUTLU , HAYIRLI BAKINIZ.....
.................. ALLAHAISMARLADIK...........HOŞCAKALINIZ.................