SirFm

Tam Versiyon: IYI KI DOGDUN ELAAA....
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

omeray9

Ela ALLAH uzun bir ömür sagliklı bir yasam nasip etsin ..iyiki dogdun iyiki varsın.. hersey gönlünce olsun..  

yagmur

[CENTER] [CENTER] [/CENTER][CENTER]Dilerimki Yürüdügün Yollarda Hayallerin ve Yeni Başlangiçlarin Olsun.Zor Gününde Yanında Bulunacak  Gercek Dostlarin Olsun.Başarısızlık Keder ,Kötü Yazgı Senden Uzak,Düşlerin Gercek,[/CENTER][CENTER]Dogum Günün Kutlu Olsun...[/CENTER][CENTER][/CENTER][CENTER] [/CENTER][CENTER]

günes

Nica yıllara Elaa cımmmm:mucukkk.Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar herşey gönlünce olur iyiki varsın iyiki tanıdım seni:mucuk

ENSAR

Cicimmmmmmmm Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.

nice yillara sevgi nese huzur dolu

iyiki dogdun cicimmmmmmmm  

mccetinmc

Elaa...İYİKİ DOGDUN....İYİKİ VARSIN.....ALLAH NİCE SAGLIKLI,   HUZURLU ,MUTLU YILLAR YAŞATSIN SANA VE SEVDİKLERİNE.. HAAA....BU ARADA KONTROLLU YAŞLANMAK KADAR GÜZEL BİR ŞEY  DAHA YOKTUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

elaa

herkese cok teşekkür ediyorum Smile) bu güzel dilekleriniz içinde çok sağ olun Smile) bende sizleri tanıdığım için cok mutluyum iyiki tanıdım sizleri Smile) ayrıca tekrar burdan ömer abimin doğum gününü kutluyorum Smile) tekrar hepinize teşekkür ediyorum Smile)
Ela kızım dogum günün kutlu olsun nice uzun sağlıklı mutlu güzel günleri yaşaman dileklerimle
sayğılarımla EN KELİNDEN...
Referans URL