Evet dostlarim yeni bir yila girmek üzereyiz.2007 geride kaliyor iyisi ile kötüsü ile yasadigimiz bir sene daha bitiyor ..Ve iste yenisine adim atmak üzereyiz ALLAHTAN bu yeni yilda hepimize tüm müslümanlara saglik sihhat ve her adimda kendimizi yenileyebilen her adimda biraz daha ilerleyebileceginiz manen ve madden huzurlu olacabileceginiz ve yeni saglam dostluklar kurabileceginiz bir yil deil bir ömür dileklerimle...
Ayrica bizleri yanliz birakmadiginiz icin hepinize tesekkür ediyor sevgi ve saygilarimi sunuyorum
ömer
Aminnnn bütün bu güzel dileklere gönülden katılıyorum.Rabbim hakkımızda hayırlı güzel yıllar nasip etsin insallah...herkese benden de saygılar

mutlu huzurlu yıllara insallah.....
Bende değerli üyelerimizin ve yönetimdeki değerli arkadaşlarımın yeni yılını kutlar sağlık,mutluluk, başarı getirmesini dilerim.
Yeni yılın
Kellere saç,
Hastasına maç,
Züğürde para,
Sıvacıya mala,
İşsize iş,
Dişsize diş,
Olmayana çocuk,
Üşüyene gocuk,
Rakıya buz,
Yemeğe tuz,
Nazar değmişe hoca,
Evde kalmışa koca,
Dırdırcıya akıl,
Onu çekene sabır vermesini dilerim.
Herşey gönlünüzce olsun.
Mutlu yıllar
[CENTER]

[CENTER]
[CENTER]

[CENTER]

[CENTER]
[CENTER]

[CENTER]

[CENTER]
2008 YILININ
[SIZE=4][COLOR=#8b0000]Tüm Dostlarımıza ve Tüm Müslüman kardeşlerimize Sağlık, Mutluluk, Huzur, Barış, Bol Kazanç, Basarı, Dostluk ve Sevgi Getirmesini Diliyorum !...
[CENTER]

[/CENTER]
[COLOR=#8b0000][SIZE=4]
2008 YILININ
Tüm Dostlarımıza ve Tüm Müslüman kardeşlerimize Sağlık, Mutluluk, Huzur, Barış, Bol Kazanç, Basarı, Dostluk ve Sevgi Getirmesini Diliyorum !...

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!
bu güzel dileklerinize bende katiliyorum ve herkesin burdan yeni yillini kutluyorum dost olanlarinda olmayanlarinda herkese saglik huzur mutluluk diliyorum narcicegi
Degerli arkadaslarim.....ilk önce dileyelim bu güzel dilekleri...Daha sonra işimize hangisi geliyorsa onun olmasi icin emek harcayalim...Ben kendi adıma SAGLIK icin emek harcamak istiyorum...Nasilsa digerleri pesinden gelir..)))))
Emeklerinize saglık......)))) (2009 da görüsürüz...))....)